ABD Başkanı Beleses Superstar Taylor Swift

semaver

New member
“Artık 'Sıcak' yok”

Trump Taylor Swift'e hakaret ediyor

16.05.2025 – 17:10Okuma Süresi: 1 dakika.

Donald Trump ve Taylor Swift: Şarkıcı Amerikan başkanının hayranı değil.

Resmi büyütmek

Donald Trump ve Taylor Swift: Şarkıcı Amerikan başkanının hayranı değil. (Kaynak: Getty Images / Kolaj T-Online)

“Taylor Swift'ten nefret ediyorum!” Trump 2024'ü açık olduğunda yazıyor: Şarkıcı ABD seçim kampanyasında Harris'i destekliyor. Öfkesi henüz gitmiyor gibi görünüyor.

ABD Başkanı Donald Trump, süperstar Taylor Swift'e hakaret etti. “'Taylor Swift'ten nefret ediyorum' dediğim için artık 'sıcak' olmadığını fark etti mi?” Gerçek sosyal çevrimiçi platformda yazdı. Sık sık, mesajını vurgulamak için büyük harfler kullandı.

Geçen yıl ABD seçim kampanyasında müzisyen, Demokratik cumhurbaşkanlığı adayı Kamala Harris'in Trump ile ilk kez tanıştığı TV düellosundan hemen sonra Demokrat için şaşırtıcı bir şekilde konuştu. Bu halkı yaptığı Instagram katkısı, on saat sonra yaklaşık sekiz milyon yaşındayken bir saat içinde bir milyon beğeni aldı. Swift'in diğer makalelerine kıyasla, bu yüksek bir değerdir.

Swift, yazıyı “çocuksuz kedi kadın” kelimeleriyle imzalamış ve ayrıca kollarında bir kedi tuttuğu bir resim yayınlamıştı. Bunu yaparken, Trump'ın yardımcısı ve bugünün ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'e, Harris de dahil olmak üzere demokratik politikacıların bir zamanlar “çocuksuz kedi kadınları” olarak ayrıldığını söyledi.

Swift'in görevinden birkaç gün sonra Trump geçen Eylül'de gerçek sözleriyle gerçek harflerle yazdı: “Taylor Swift'ten nefret ediyorum!” Şarkıcı hayranları arasında son derece popüler – Instagram'da 280 milyondan fazla takipçisi var.