Bu YouTuber, çocuğun eski Bachelorette'in babası mı?

semaver

New member
Eski bachelorette suçlamaları

Bu YouTuber Jennifer Saro'nun çocuğunun babası mı?

29 Nisan 2025 – 18:43Okuma Süresi: 2 dakika.

Jennifer Saro: Yalnız çektiği bir oğlu var.

Resmi büyütmek

Jennifer Saro: Yalnız çektiği bir oğlu var. (Kaynak: imago/imageo)

Uzun zamandır Jennifer Saro'nun çocuğunun babasının kim olduğu belli değildi. Şimdi influencer bu konuda spekülasyonu doğrulamaktadır.

Mayıs 2022'de, 2023'te RTL programında “The Bachelorette” programına gül dağıtan Jennifer Saro, bir çocuğun annesi oldu. Babalıkla kaplı kaldı. Bununla birlikte, çocuğun daha iyi Incope21 olarak bilinen Nicolas Lazaridis'ten bilindiği yönündeki spekülasyonlar vardı. O zaman aynı zamanda baba olduğunu duyurdu. Şimdi Saro dolaylı olarak spekülasyonları doğruladı ve YouTuber'a karşı suçlamalar yarattı.

Ortak Alexa Breit'in ayrılmasıyla ilgilenen bir Tikok videosu altında, bir kullanıcı Incope21'in çocuğuna yeterince bakıp ilgilenmediğinden şüphe duydu. 30 yaşındaki bunun kendisine tepki gösterdi: “Küçükleri düzenli olarak görün. Duyduğunuz her şeye inanmayın.”

Jennifer Saro muhtemelen bunu terk etmek istemiyordu ve ayrıca bir yorum bırakmadı: “Ah evet, ne zamandan beri? Gerçekten hiçbir zaman kamuya açık bir şey söylemiyorum, ama eğer bu şekilde kalması gerekiyorsa, sadece sessiz ve her şeyden önce yalan söylememenizi tavsiye ederim.” Biraz sonra yorum artık mevcut değildi – incope21 tarafından silinip silinmediği açık değil.

Jennifer Saro daha sonra Instagram hikayesinde bir açıklama paylaştı. “Bilinçli olarak yıllardır geri çekiliyorum ve halka açık bir şey söylemiyorum. Ama eğer birisi daha iyi yapmak için gerçeği silmek için çok yüzsüzse, o zaman bir noktada bitti. Yeterli,” diye yazdı: “Bu model son yıllarda çalışmış olabilir, ama artık oynamıyorum. Bunun üzerine şimdi ona silinmiş yorum yapmıştı.

Jennifer Saro, Prader-Willi sendromu ile yaşayan Instagram'da oğluyla düzenli olarak günlük yaşamı gösteriyor. Geçen yıl hastalık hakkında fikir verdi, “Gelişme çok gecikti, bu yüzden birçok tedaviye gidiyoruz.” Buna ek olarak, eklemler çok yumuşak, “neden yürümeyi öğreniyor ve aynı zamanda daha zor ve AIDS'e ihtiyacınız var”.