Channing Tatum fiziksel dönüşümü gösterir: neredeyse 30 kilo fark

semaver

New member
107 ila 78 kilo

Channing Tatum, açık fiziksel dönüşüm gösterir

23.03.2025 – 9:52Okuma Süresi: 2 dakika.

Channing Tatum: Oyuncu oyunculuk rolleri için güçlü bir şekilde kaplanıyor.

Resmi büyütmek

Channing Tatum: Aktör güçlü bir şekilde oyunculuk rollerine dönüşüyor. (Kaynak: ImaGo / Mario Mitsis / SOPA görüntüleri)

Çoğu Channing Tatum'u iyi eğitimli bir vücutla bilir. Şimdi Hollywood yıldızı kısa sürede optik olarak nasıl değiştiğini sunuyor.

Channing Tatum iki film için o kadar değişti ki, şimdi bir rol için bir daha artmak istemeyeceğini açıkladı. Instagram'da piyasaya sürülen 44 yaşındaki fotoğraflar kapsamlı bir dönüşümün kapsamını gösteriyor.

“Genetiğim için çok minnettarım,” diye yazdı her biri vücudunda tamamen farklı bir boy sunan üç fotoğrafı altında. Tatum'u bir pencere bölmesinin aynasında gösteren ilk fotoğrafta 93 kilo ağırlığında. Aktör böyle görünüyor ve onu tanıyorsunuz: kaslarla dolu iyi eğitimli bir vücutla.

Tatum, sağ kenarın ortasındaki beyaz oku tıkladığınızda gördüğünüz ikinci resmi gösterir. “Josephine” filminin filme alınması sırasında yaratıldı. Dramadaki rolü için kilo almak zorunda kaldı. Tekrar getirmek istemediği bir kurban. “Artık şişman roller yapmayacağım,” diye yazıyor sinema yıldızı. “Vücut için çok zor ve onu tekrar çıkarmak çok zor.”

Tırnak işareti

İnsan vücudunun ve iradenin yapabileceği inanılmaz.

Channing Tatum

Üçüncü fotoğrafta Tatum sadece 78 kilo ağırlığında. “Roofman” filminde Jeffrey Manchester rolü için kilo vermek zorunda kaldı. Suç gerilim dramasında Kirsten Dunst, Ben Mendelsohn ve Peter Dinklage ile birlikte oynuyor. Filmin 2 Ekim 2025'te Alman sinemalarına gelmesi bekleniyor.

“Bu resimlere baktığımda, insan vücudunun ve iradenin ne yapabileceği inanılmaz,” diye yazıyor Tatum, yaklaşık 17.4 milyon takipçisiyle paylaştığı katkısı. Ayrıca “aşçı/beslenme uzmanı” ve eğiticisi ile teşekkür eder. “Sensiz, bu büyük dalgalanmaları kilomda yapamadım” diye itiraf ediyor.