Daniel Brühl, eşi ve çocuklarıyla nadir bir fotoğrafını paylaşıyor

semaver

New member

Daniel Brühl, Instagram’da eşi ve iki çocuğunun olduğu bir fotoğraf paylaştı. Oyuncunun hayranlarını sevindirdi.

Daniel Brühl, yılbaşından kısa bir süre sonra sevdikleriyle nadir bir fotoğrafını paylaşıyor. Takipçilerine iyi bayramlar diler. Hayranlar bundan özellikle memnun, çünkü 44 yaşındaki oyuncu genellikle çok az gönderi paylaşıyor ve ardından Instagram’da genellikle yeni filmlerin veya dizilerin reklamını yapıyor.

Son çırpınışıyla öyle değil. Üzerinde Brühl’ün karısı psikolog Felicitas Rombold’u görebilirsiniz. İki oğluyla birlikte kayaların üzerinde oturuyor ve etrafı ağaçlarla çevrili. Ayrıca çok aşağıda muhteşem bir deniz manzarası var. Rombold yandan fotoğraflanırken, çocuklar sadece arkadan görülebiliyor. Brühl’ün kendisi fotoğrafta yok.

Oyuncu İspanyolca “Herkese mutlu bayramlar” yazıyor ve kısa selamının arkasına kırmızı bir kalp koyuyor. 827.000’den fazla takipçisinin çoğu gönderiye tepki gösterdi ve kısa bir selam bıraktı. Biri şöyle diyor: “Görünüşe göre Caspar David Friedrich’in daveti üzerine tatildesin. Güzel!”. Manzara resimlerinde genellikle arka figürler olarak adlandırılan, sessiz doğaya bakan Alman Romantik sanatçısının sanat eserlerine bir gönderme.

“Ne güzel fotoğraf”

Çok sayıda yorumda hayranlar, Brühl ve ailesine mutlu bayramlar ve birlikte keyifli vakitler diler. Bulunacak birçok kalp de var. Bir kişi şöyle yazdı: “Sevimli aile. Paylaşım için teşekkürler.” Bir diğeri, “Ne güzel bir fotoğraf” diyor. Brühl, kaydın nerede yapıldığını açıklamaz. Ancak dördü bu muhteşem seyir noktasına daha önce tırmanmış olabilir.

Brühl ve Rombold 2010’dan beri birlikteler ve 2016’dan beri evliler. Çiftin ilk oğlu da 2016’da, ikincisi 2020’de doğdu. Aile, Brühl’ün tapas barının olduğu Berlin’de yaşıyor. Kasım ayında dpa’ya verdiği demeçte, “Ama daha çok İspanya’da seyahat ediyorum, orada doğada yaşıyorum ve çiftçilerden iklimin nasıl değiştiğini dinliyorum” dedi. Yaz aylarında Barselona doğumlu “The Alienist” yıldızının ailesiyle birlikte İspanya’ya taşındığı söylendi. Eşi ve büyük oğlunun bir fotoğrafı en son 2019’da, Brühl ve oğlunun biri 2018’de görüldü.