Eleştiriden Sonra – Zverev Becker'e karşı takip ediyor

Beykozlu

New member
“İletişim yok, hiçbir şey”

Eleştiriye göre: Zverev Becker'e karşı takip ediyor

12.06.2025 – 9:25Okuma Süresi: 2 dakika.

Stuttgart'taki ATP Turnuvasında Alexander Zverev: Boris Becker'e karşı açık sözler.

Resmi büyütmek

Stuttgart'taki ATP Turnuvasında Alexander Zverev: Boris Becker'e karşı açık sözler. (Kaynak: Image/Heiko Becker/Ima-Images Resimleri)

Alexander Zverev hala Boris Becker'in sözlerini kullanıyor. Şimdi Almanya'nın en iyi tenis oyuncusu bir kez daha efsane hakkında yorum yaptı ve şaşırdı.

Görünüşe göre hala yakalanmaya ihtiyaç var: Alexander Zverev ve Tenis İkonu Boris Becker arasındaki bükülme henüz dahil değil. “Bana yazmadı, hiçbir temas yok, hiçbir şey,” dedi. “Benim görüşüme göre, bu da çok şaşırtıcı.”

Üç kez Wimbledon kazananı Becker, Novak Djoković'e karşı Fransız Açık'ta ortamında değişiklikler çağrısında bulundu. Bu, yıllarca babası Alexander kıdemli tarafından eğitilen ve kardeşi Mischa tarafından yönetilen 28 yaşındaki çocuk tarafından memnun değil. Zverev'in oyun tarzı da Becker'ı eleştirdi: “Biri aynı liderde en iyi oyunculara karşı oynadığı izlenimine sahip ve sonucun iyi olacağını umuyor,” dedi Becker, Zverev'in Paris'teki yenilgisinden sonra. “Bu, ilk onun ötesindeki oyunculara karşı yeterli, ama üst beşe karşı daha da gelişmelisin.”

Stuttgart'a geldiğinde Zverev, Becker'in tavsiyesine önemli ölçüde tepki verdi: “Benimle iyi gidersem, her şeyi doğru yaparım. Eğer benim için kötü gidiyorsa, herkes aniden çok, çok akıllı. Boris, geçmişte olası bir koç olarak tekrarlanan Becker (57).

Becker'e hala büyük saygı duymasına rağmen, Zverev geldiğinde vurguladı: “O mutlak bir efsanedir – sadece sporda değil, genel olarak Almanya'da ve dünya çapında.” Bu nedenle Becker'in söylediklerini “her zaman dinleyecektir”. Ancak: “Her zaman buna katılıyorum.”