FC Bayern iyi bir ruh hali başlıklı başlıklı – “Cam yarı dolu”

Beykozlu

New member

Leipzig'de yaşanan Münih yükseklikleri ve derinlikleri. Sonunda, başlık ulaşılabilir – ancak sabrına ihtiyaç duyar.

“Bu tazminat kapısı biraz garip. Üstat gibi hissediyorum, ama henüz henüz değiliz,” dedi Müller Pay TV istasyonu gökyüzündeki son düdüğün ardından. Joshua Kimmich daha sonra ekledi: “Hepimiz dürüst olursak Alman şampiyonlarız. Leverkusen'in üç kez 7-0 kazandığına inanmıyorum ve iki kez 0: 5 kaybettiğimize inanmıyorum.” Oyundan önce, takıma bir puanın yeterli olacağı zaten açıktı.

Müller'e göre, Alman plak şampiyonları bunu önümüzdeki Cumartesi Borussia Mönchengladbach'a karşı resmen yapacak. Ancak teknik direktör Vincent Kompany ekibi yarın Pazar günü ünvanı kutlayabilir.

Eğer takipçisi Bayer Leverkusen SC Freiburg'da kazanmazsa, Münih Şampiyonası erken mükemmel olurdu. “Futbol şu anda en iyi çeşitliliği. Spor eğlenceli, size söyleyebilirim,” dedi Müller, çekilişe rağmen: “Orada hala çok eğlenceli.” “Takımda ne var. Bazı yaralanmalarımız var, ama yine de bir şeyi çektik.”

Spor direktörü Christoph Freund'u vurguladı, rekor şampiyon hala son saniyelerde zorlu 3-2 öne geçti, ancak ekledi: “Biz yarı ustayız. Bugünden daha acı bir beraberlik vardı.”

Bu yüzden Müller ve Co. son düdükten sonra bükülmedi. Aksine: Giden gazi, onlarla seyahat eden hayranlarla La-Oola'yı ayarladı. Spor patronu Max Eberl de oyundan sonra vurguladı: “Şimdi kazabiliriz, ama aynı zamanda şöyle diyebiliriz: Cam yarı dolu.” Bavyera'nın “burada büyük partiyi kutlamak” istediği can sıkıcıydı, ancak: En iyi durumda, kulüp kendi arenasında Alman şampiyonu olacak.