semaver
New member

Rikkie Kolle, Hollanda güzellik yarışmasında tacı aldı. 22 yaşındaki yarışma tarihindeki ilk trans kadın.
22 yaşındaki Amsterdamlı Rikkie Kolle ile Hollanda’da ilk kez bir trans kadın “Miss Nederland” unvanını kazandı. Jüri, Cumartesi gecesi Leusden’de alınan kararın ardından, “Bu finalist, gösteri boyunca parladı ve en fazla ilerlemeyi kaydetti. Açık bir misyonu olan sağlam bir hikayesi var,” dedi. Kolle, Hollanda’ya yabancı değil. 2018’de “Holland’s Next Top Model” adlı TV yarışmasının finaline kaldı.
“Öz imajlarını ve kabullenmelerini güçlendirmelerine yardımcı oluyorum”
Kazanan, “Yalnız hissetmenin ve sadece olumlu düşüncelerle çevrelenmemenin nasıl bir şey olduğunu herkesten daha iyi biliyorum. Küçükken Rik ve transseksüel olarak çıktığımda bu herkes için kolay değildi ve ben de yaşamadım” dedi. yarışma için performans.
“Şimdi, yıllar sonra, ayakkabılarımda her zamankinden daha güçlü duruyorum ve bu, ihtiyacı olan herkese iletmek istediğim bir şey. Çünkü her zaman olduğun gibi kaldığın sürece, senden üstün kimse olamaz.” dedi 22 yaşındaki.
“Aileleri tarafından reddedilen tüm küçük Rikkie’lerin olmak istedikleri kişiye dönüşmelerini savunmayı seviyorum. Kendilerine dair imajlarını ve dokunulmaz kabullerini geliştirmelerine yardım ediyorum.”