İnternet yıldızı sadece 21 yaşında ölür

semaver

New member
“Son güncellemem”

İnternet yıldızı sadece 21 yaşında ölür

04/24/2025 – 8:28Okuma Süresi: 2 dakika.

Dominique McShain: Genç kadın öldü.

Resmi büyütmek

Dominique McShain: Genç kadın öldü. (Kaynak: Instagram / Dominicquem)

Dominique McShain bağırsak kanseri olduğundan, tarihlerini sosyal medyada ayrıntılı olarak takip etmesine izin verdi. Şimdi genç kadın öldü.

Dominique McShain kolon kanserinden öldü. 20 yaşındayken yıkıcı tanı aldı: Kanser karaciğerini zaten dağılmış ve etkilemişti, iyileşme şansı çok azdı. Nisan 2024'te, doktorlar hemen kemoterapi geçirse bile sadece birkaç aylık yaşamı tahmin ediyor. Bu mesaj hayatındaki her şeyi değiştirdi.

Yeni Zelanda'dan genç etkileyici, hastalığı ve takipçileriyle belirsiz gelecek hakkında çok açık bir şekilde konuştu. Düzenli olarak “kanser gezisi” hakkında bilgi verdi. Başlangıçta, psikolog olmak ve çocukların zihinsel sorunlarla savaşmasına yardımcı olmak istedi. Bunun yerine, çalışmalarını iptal etmek ve ölüme hazırlanmak zorunda kaldı. “Tahmin edebileceğiniz gibi, tanı hayatımın her yönünü ve alanını değiştirdi,” diye yazdı duygusal bir direk. Her zaman bir noktada anne olacağını ve yaşlılıkta öleceğini varsaydı. Ancak kanseri farklı bir kadere neden oldu.

Umutsuz duruma rağmen, kalan zamandan McShain güç ve sevinç aldı: çocukluk sevgisiyle evlendi, Tokyo'ya gitti ve ailesiyle değerli anlar geçirdi. Ancak son Instagram katkısında, kanserin şimdi akciğerlerini de etkilediğini açıkladı. “Bu benim ölmeden önceki son güncellemem,” diye Instagram'da 11.500 takipçiyi bildirdi. Ayrıca Tiitkok video platformunda aktifti. Orada yaklaşık 200.000 kişi onu takip ediyor.

Bu zor günlerde, Dominique Faring ahireti buldu. “Barışımı buldum,” dedi Nisan ayı başlarında güvenle ve artık ölmekten korkmadığını vurguladı. Sözlere dokunarak hayranlarına veda etti: “Zarar vereceğini biliyorum, ama sonunda acı ve nihayet barış olmayacağından emin ol.”