Janine Kunze plajda mayoyla poz veriyor

semaver

New member

Janine Kunze şimdi yeniden yazlık tarafını gösteriyor: moderatör, derin bir görünüm veren dar bir mayoyla sosyal medyada poz verdi.

Janine Kunze sadece Almanya’nın en ünlü aktrislerinden biri değil, aynı zamanda Instagram’da da meşgul. Orada, “bakıcı Krause” şöhreti, yaklaşık 150.000 takipçisine günlük yaşamı hakkında düzenli bilgiler veriyor. Ayrıca şu anki tatilinden fotoğraflar paylaştı ve bolca cilt gösterdi.

Janine Kunze, Instagram’da sahilde sırt dekolteli siyah bir mayoyla görülebileceği bir fotoğraf serisi yayınladı. 49 yaşındaki oyuncu kayıtlarda çeşitli pozlar veriyor ve bir şezlongda uzanıyor mesela. Göğsünün bir kısmını gösteren yandan bir resim de var. Gönderiye sağ tıklayarak daha fazla fotoğraf görebilirsiniz.

Janine Kunze katkısını denize olan aşkını ilan ederek süsledi. “Benim için deniz kenarında olmak dünyanın en güzel duygularından biri. Kendimi özgür ve canlı hissediyorum, daha derin ve daha yoğun nefes alıyorum ve hayatı daha da fazla özümsüyorum” diye yazdı.

“çıtır figür”

Janine Kunze, tatil fotoğrafları için hayran topluluğundan çok sayıda övgü aldı. “Ne kadar güzel bir kadın”, “Canlı vücut” veya “Harika bir karizmaya sahip harika bir kadın” pek çok güzel yorumdan bazılarıydı. “Saf seks çekiciliği!” başka bir kullanıcı yazdı.

Janine Kunze sosyal medyada sadece seksi fotoğraflarını paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda bir aile babası olduğunu da gösteriyor. Çocuklarıyla sık sık görülebilir. Kocası Dirk Budach’tan iki kızı ve bir oğlu var. Çift, 2002 yılında dünyaevine girdi.