Beykozlu
New member

Camila Giorgi günlerdir kayıptı. İtalyanlardan da bir açıklama eksikti. Şimdi önemli bir kararla kamuoyunun karşısına çıktı.
Tenisçi Camila Giorgi, iddia edilen ortadan kaybolmasıyla ilgili öfkenin ardından en azından sosyal medyada yeniden ortaya çıktı. Ve önemli haberlerle. Pazar günü İtalyan, Instagram hikayesinde kariyerine derhal son verdiğini duyurdu.
32 yaşındaki oyuncu, “Sevgili hayranlarım, tenisi bıraktığımı resmi olarak duyurmaktan mutluluk duyuyorum” diye yazdı. “Yıllar boyunca gösterdiğiniz muhteşem sevgi ve desteğinize minnettarım. Bu harika anıların hepsini çok önemsiyorum.”
Giorgi, günlerce süren ortadan kaybolmasının nedenleri hakkındaki spekülasyonlar hakkında doğrudan yorum yapmadı ancak şunu yazdı: “Gelecek planlarım hakkında birçok yanlış söylenti var, bu yüzden önümüzde uzanan heyecan verici fırsatlar hakkında daha fazla bilgi paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” Mesajını “Hayatımı sizlerle paylaşmak büyük bir mutluluk, gelin bu yolculuğa birlikte devam edelim” diyerek sonlandırdı.
Uzun süredir sahalardan uzak olduğu söylenen Giorgi için geçtiğimiz günlerde büyük endişeler oluştu. Uluslararası Tenis Dürüstlük Ajansı (Itia), kariyerinin sona erdiğini duyurarak onu “emekli” olarak listeledi. Artık kariyerinin sona erdiğini kendisi doğruladı. Aynı zamanda “Giomila” adında bir iç çamaşırı markasının da sahibi olan Giorgi, son dönemde dünya sıralamasında yalnızca ilk 100'ün dışında kaldı.
Giorgi'nin ABD'de olduğuna dair haberler vardı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre vergi nedeniyle memleketinden kaçtı. Gelir vergisi beyannamesi vermediği için vergi yetkililerinin kendisinden haberdar olduğu söyleniyor. Ailesinde de usulsüzlüklerin olduğu söyleniyor. 16 Temmuz'da Vicenza'da mahkemeye çıkması planlanıyor. Bunu yapıp yapmadığı henüz bilinmiyor.