Netflix Yeni Sitesi Tudum’u Kullanıma Açtı: İşte Bilmeniz Gerekenler…

bencede

New member
Şu an dünyanın en tanınan dijital görüntü servislerinden Netflix, yeni internet sitesi Tudum’u erişime açtı. Pekala, Tudum nedir, ne işe fayda?

Netflix, Tudum ile kullanıcılara, Netflix’te yayınlanan diziler, sinemalar, belgeseller, gösteriler ve daha ziyadesiyle ilgili bilgi vermeyi amaçlayan bir web sitesi. Aslında web sitesinden çok, Netflix’in özel bir sayfası diye de söyleyebiliriz, çünkü Tudum’a bir daha Netflix altından ulaşılıyor.

https://www.netflix.com/tudum adresinden erişebileceğiniz sayfada sadece Netflix içerikleriyle ilgili bilgiler bulunmuyor; yanı sıra özel bilgiler, röportajlar, en son haberler ve daha fazlası yer alıyor. Şu an erişilebilir durumda olan Tudum’da bulunan içerikler elbette vakit içinde genişlemeyi sürdürecek.

Bu ortada Tudum’da yer alan içerikler herkes için tıpkı biçimde sıralanmıyor. Yani herkes girdiğinde birebir haberleri birebir biçimde görmüyor. Söylemek istediğimiz, Tudum’da bulunan içerikler, abonelerin Netflix izleme alışkanlıklarına göre oluşturuluyor ve öne çıkartılıyor. Tıpkı Netflix’te olduğu üzere.

Netflix Tudum hakkında daha detaylı bilgiye, çabucak aşağıdaki ilişkiden ulaşabilirsiniz…

• Netflix Tudum Nedir?
Pekala, niye Tudum? Tudum, ismini Netflix’i açtığınızda duyduğunuz sesten alıyor. Bizce fikir hoş. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!