Nikki Glaser Hollywood elitleriyle sahnede yarışıyor

semaver

New member
Beverly Hills'te yıldız geçit töreni

Altın Küre – Komedyen Hollywood elitleriyle sahnede hesaplaşıyor

Güncellendi: 01/06/2025 – 06:02Okuma süresi: 3 dakika

Beverly Hills'te 82. Altın Küre Ödülleri

Resmi büyüt

Nikki Glaser: Komedyen 82. Altın Küre gecesinin sunuculuğunu yaptı. (Kaynak: REUTERS/dpa-bilder)

82. Altın Küre Ödülleri'nde yıldızlar kırmızı halıda boy gösterdi. Ödül töreninin başlangıcında gecenin moderatörü sadece orada bulunanları eğlendirmekle kalmadı.

Los Angeles'taki 82. Altın Küre'ye yıldızların katılımı büyük: Beverly Hills'te, ödül töreninin başlamasından kısa bir süre önce çok sayıda ünlü, Beverly Hilton Oteli'nin kırmızı halısında gezindi.

Yıldızlar göz kamaştırıcı ve ışıltılı gece kıyafetleriyle ortaya çıktı: Angelina Jolie zarif metalik bir elbiseyle ortaya çıktı, Nicole Kidman dekolteli gümüş bir elbiseyle parladı.

Yeşil gece elbisesi giyen Heidi Klum'a eşi Tom Kaulitz, oyuncu Leonie Benesch ve yönetmen Edward Berger de fotoğrafçıların yanından geçen çok sayıda film yapımcısı ve yıldız arasında yer aldı.

ABD'li komedyen Nikki Glaser, Hollywood elitlerinin de katılımıyla Altın Küre'nin sunucusu olarak galasında yer aldı. Hedefleri arasında aktörler Harrison Ford, Nicole Kidman, Ben Affleck ile “Wicked” ve “Joker 2” filmleri vardı.

Glaser, “Sonunda bunu başarmış gibiyim” diye söze başladı. “Beverly Hilton'da yapımcılarla dolu bir odadayım ve bu sefer tüm kıyafetlerim üzerimde. Buna değdi” diye şaka yaptı.

ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın seçim zaferi hakkında Glaser şunları söyledi: “Sizinle dalga geçmek için burada değilim. Peki nasıl yapabilirim? Hepiniz çok ünlü, çok yetenekli, çok güçlüsünüz. Yani gerçekten her şeyi yapabilirsiniz – ülkeye kime oy vereceğini söylemek dışında.” Ve ayrıca: “Dışarıya baktığımda şov dünyasında en çok çalışan aktörlerden bazılarını görüyorum; bununla garsonlarınızı kastediyorum” dedi komedyen.

“Zendaya, 'Dune'da inanılmazdın. Senin bütün sahnelerine uyandım” diye espri yaptı. Gösterici, ABD'li rapçi Sean “Diddy” Combs'a yönelik taciz iddialarına atıfta bulunarak, “Peki 'Meydan Okuyanlar'? Bu, Diddy'nin kredi kartından daha cinsel içerikliydi” dedi. “Bu sene parti sonrası pek iyi olmayacak ama yolumuza devam etmeliyiz. 'Stanley Tucci Freak Off'un kulağa pek hoş gelmediğini biliyorum. Bu sene bebek yağı yok, sadece zeytinyağı.”