Oyuncu yeni MS-Hearpie sayesinde geri dönüşü kutluyor

semaver

New member
Tedavi grevleri

Selma Blair, yeni MS terapisi sayesinde geri dönüşü kutluyor

04/28/2025 – 10:09Okuma Süresi: 1 dakika.

Selma Blair: Oyuncu 2018'de bilinen multipl skleroz teşhisini yaptı.

Resmi büyütmek

Selma Blair: Oyuncu 2018'de bilinen multipl skleroz teşhisini yaptı. (Kaynak: ImaGo/Dave Starbuck)

Selma Blair sevinçle ışınlar: Yeni bir MS terapisi sayesinde oyuncu, yürüme yardımı olmadan kırmızı halıda bulunabilir ve film projelerine geri döner.

Selma Blair için büyük başarı. Yedi yıl önce oyuncu, nörolojik otoimmün bir hastalık olan multipl sklerozdan muzdarip olduğunu açıklamıştı. Daha sonra, bir baston çubuğu ve yardım köpek izcisi ile hastalık tarafından hareket konusundaki kısıtlamalar nedeniyle kendini kırmızı halılarda gösterdi – ancak yeni bir görünümde yardım almadan yapabildi.

51 yaşındaki Moda Los Angeles Ödülleri'ni ziyaret etti ve kendini şaşırtıcı derecede çevik ve güçlü sundu. Yürüyüş yardımı olmadan, fotoğrafçının önünde poz verdi, elbisesinin havasında iyi bir ruh hali içinde görünür bir şekilde yüzdü.

“Yaklaşık bir yıldır harika hissediyorum!” Sada Blair, “People” dergisiyle yaptığı röportajda dedi. “Şaşırtıcı derecede iyisiniz”. Şimdi “aslında dayanıklılık ve enerjiye sahip olduğundan, dışarı çıkmak ve dışarı çıkmak artık çok korkutucu değil” diye açıklıyor.

Sağlığının iyileşmesi, geçen yıl başladığı yeni bir terapi ile ilgilidir. Doktoru tarafından yeni ilaçlarla işe alındı. Blair, “Us Weekly” e, “Bu yüzden tabletlere birkaç aralık ve terapi tamamlandı,” dedi. Blair, sağlık açısından çok daha iyi ki, şimdi tekrar işini yapıyor. “Variety” e göre üç yeni film projesine katılmalı.