Pietro Lombardi, Laura Maria Rypa'nın telefonunu gizlice dinlemek istedi

semaver

New member
Kıskançlık nedeniyle dinleme girişimi

Pietro Lombardi, Laura Maria Rypa'yı gözetledi

6 Ocak 2025 – 17:11Okuma süresi: 2 dakika

Pietro Lombardi ve Laura Maria Rypa: Çift, ilişkilerinden anları açıkça anlatıyor.

Resmi büyüt

Pietro Lombardi ve Laura Maria Rypa: Çift, ilişkilerinden anları açıkça anlatıyor. (Kaynak: IMAGO / Panama Resimleri)

Pietro Lombardi'nin ilişkisinden yeni açıklamalar. Eski DSDS jüri üyesi, ortağı Laura Maria Rypa'nın telefonunu gizlice dinlemek istedi.

Canlı bir etkinlikte Pietro Lombardi ve nişanlısı Laura Maria Rypa, Ekim ayında evlerinde bir polis operasyonu gerçekleştirilen skandal tartışma gecesinden bahsetti. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. Ancak açıkça konuştukları tek konu bu değildi. Lombardi ayrıca şu sözlerle başladığı başka bir hikayeyi de ortaya çıkardı: “Şu anda söylediğim şey ceza gerektiren bir suçtur.”

Lombardi ve Rypa artık iki çocuklu istikrarlı bir çift olsa da, başlangıçta ara sıra bir ilişkileri vardı. O zamanlar, “yaklaşık dört yıl önce”, eski DSDS jürisi görünüşe göre ortağından oldukça şüpheleniyordu: “Çok kıskandım. Ve içimde bir şeylerin kötüleşeceğine dair içimde bir his vardı”, “Bild” gazetesinin aktardığına göre . Gazete, şarkıcının Chemnitz'deki “OMG – The Couch Talk” etkinliğinden yaptığı açıklama.

Laura bir arkadaşıyla Hannover'e gitmeyi planlarken, Lombardi araba yolculuğu sırasında ona kulak misafiri olmayı planladı: “Sonra bir arkadaşımın yanına gittim ve şöyle dedim: 'Vay canına, arkadaşı Hannover'le oraya gidiyor. Orada mı? arabada konuşurken onları dinleyebilmen için yapabileceğin bir şey var mı?'”

Hatta daha sonra partnerinin araba koltuğunun altına bir tür dinleme cihazı yapıştırmak için yapışkan bant kullandı ve onu gözetlemek istedi. Yapışkan bandın hışırtısı dışında hiçbir şey duyamadığı için Rypa'nın konuşmalarını takip edemiyordu. Lombardi'nin, “Frene basarsa aşağı uçacağından o kadar korktum ki” dediği aktarılıyor.

“Bild”in haberine göre Rypa, başlangıçta bu eylemin aslında bir “ayrılık nedeni” olduğunu söyledi ancak daha sonra buna artık gülebileceğini açıkladı. Birlikte sahneye çıktıkları sırada Lombardi'nin seyircilerin önünde kendisinden özür dilediği söyleniyor: “Çünkü aslında karınıza güvenmeniz gerekiyor.”