RTL yeni gül distribütörleri tanıtıyor

semaver

New member
Bunlardan biri yabancı değil

Bunlar yeni RTL Bachelors-Detay fark edilir

07.05.2025 – 07:03Okuma Süresi: 2 dakika.

RTL: Yayıncı şimdi iki gül distribütörünü duyurdu.

Resmi büyütmek

RTL: Yayıncı şimdi iki gül distribütörünü duyurdu. (Kaynak: ImaGo/Christoph Hardt)

Güller 18 Haziran'dan itibaren tekrar dağıtılacak. Şimdi kiminden emin: RTL şimdi iki “Lisans” kahramanını tanıttı.

Yakında tekrar zaman olacak: Bu yılın Haziran ayından itibaren Rosen-Kosmos hayranları paralarının değerini tekrar alacaklar. “Bachelors” yeni bir tura giriyor, ikinci kez iki adam büyük aşk arıyor. Bunlar RTL'nin açıkladığı gibi Felix Stein ve Martin Braun.

Felix Stein, sporcular ve çeşitli markalar için bir fotoğrafçı ve sosyal medya yaratıcısıdır ve ayrıca daha yüksek bir farkındalığa sahiptir: 66.000'den fazla insan onu Instagram'da takip eder. Beş yıldır bekar olan 32 yaşındaki Berliner, kendini büyüleyici ve esprili olarak tanımlıyor. “Duygusal hale geliyor. Vahşi olacak. Ve çok farklı kızlar, güçlü anlar ve elbette: Martin ve ben ile sıkıcı olmaması garanti ediliyor.”

Martin Braun bir sigorta ve finans asistanıdır ve spor ve maceralar için yumuşak bir noktaya sahiptir. 35 yaşındaki 35 yaşındaki kişi, “Ben çok yararlı bir insanım ve her zaman iyi olduğuna bakıyorum. Çok maceracı ve küçük bir adrenalin bağımlısıyım. Bir motosiklet sürüyorum, tenis, kürek çeken veya rüzgar sörfü yapıyorum,” diyor 35 yaşındaki. Üç buçuk yıldır bekar.

Her iki erkeğin de ortak bir yanı var: onlar zaten bir baba. Martin Braun'un iki “harika kızı” var. Felix Stein, “hayatımın mutlak içeriği” olan beş yıllık bir oğlu var.

Taraftarlar duyurudan memnun görünüyordu. RTL'nin ikisini sunduğu bir Instagram katkısı altında, “Sempatik görünüyorlar-sezonu dört gözle bekliyorum” dedi. “Tekrar zaman olacak,” diye okuyabilirsiniz. Ancak, bazı insanlar muhtemelen erkeklerin çok benzer göründüğü görüşündeydi. “İkizler mi? Onlara ayrılamıyor,” diye yorumladı biri. Birisi başka bir gerçeği eleştirdi: “Neden yine sarışın adam yok?” Geçen yıl, her iki lisans da benzerdi.