Sahne izleyicilerin kafasını karıştırdı

semaver

New member

Pazar akşamı ilkinde başka bir “olay mahalli” vardı. Ama birdenbire 20 dakika erken bitmiş gibi görünüyordu. Arkasında bu vardı.

Komiser Klaus Borowski'yle ilgili çok fazla dava olmayacak. Sadece birkaç gün önce Axel Milberg son “suç mahallini” filme aldı. Gelecek yıl imza rolüyle son bir kez ekranlarda titreyecek.

Ama ondan önce Axel Milberg'i başka bir vakada tekrar gördük. “Borowski ve Diriliş” 3 Mart'ta gösterildi. Başmüfettiş ve sağ kolu Mila Şahin (Almila Bagriacık'ın canlandırdığı) kayıp bir kocanın izini sürmeye çalıştı.

“Olay Mahalli”nde “Olay Mahalli”

Davanın ortasında ARD sürpriz bir etki yarattı. Çünkü birdenbire son jenerik gösterildi ama dava henüz çözülmemişti ve polisiye gerilim filmi henüz bitmemişti. Birkaç saniye sonra seyircilere şu açıklama yapıldı: “Tatort”ta “Tatort” izleniyordu.

Son jenerik “Borowski ve Revenant” bölümüne değil, suç gerilimindeki karakterlerin izlediği kurgusal bir bölüme aitti. X'te izleyicilerin kafası karışmıştı ama aynı zamanda heyecanlıydı.

“Hayatımda nadiren kafam bu kadar karışmıştı”

Sosyal medya platformunda biri, “Herkes 'Tatort' jeneriğinden kısa süreliğine korktu ve şimdi tekrar neşeliler. Harika bir yöntem” diye yazdı. Bir başkası, “Sahte krediler beni yeniden uyandırdı” yorumunu yaptı. “Akşamın bu kadar çabuk bitmesi beni gerçekten şaşırttı. Yapma bunu!” dedi bir başkası.

Ayrıca şunu da okuyun: “Tamamen buna kandım, bu günün şakasıydı.” Başka bir izleyici şu yorumu yaptı: “Son jenerik. Hayatımda nadiren kafam bu kadar karışmıştı.” Bu izleyicinin de kısa sekans kafası karışmıştı: “Çok komik. Şöyle düşündüm: Ha? Sonu ne?” Daha sonra “olay mahalli” her zamanki gibi devam etti. Dava ancak 21.45'te sona erdi

Düşüncelerini paylaş

Bu “olay mahallini” nasıl beğendiniz? [email protected] adresine bir e-posta yazın. Lütfen “Olay Yeri” konusunu kullanın ve nedenini açıklayın.