Sokağın Çocukları ne vakit başlıyor? Tanıtım fragmanı yayınlandı

bencede

New member
Yerli online görüntü platformu BluTV’nin ilgi toplayan özel üretimi ‘Sokağın Çocukları’ grubu geçtiğimiz günlerde üçüncü dönem çekimlerine başlamıştı. Büyük yapımı ve heyecanlı aksiyon sahneleri merakla beklenen dizinin yeni döneminden birinci tanıtım paylaşıldı.

Sokağın Çocukları Ne Vakit Başlayacak?

BluTV
‘nin fenomen dizisi ‘Sıfır Bir’in imalcileri tarafınca hayata geçirilen ‘Sokağın Çocukları’ 8 Temmuz‘da başlayacak yeni dönemiyle sokağın gerçek sahiplerinin etkileyici kıssasını seyirciyle buluşturmak için hazırlanıyor.

İkonik karakterlerinin yanı sıra gruba katılacak birbirinden değişik yeni karakterleriyle temponun bir saniye bile düşmeyeceği çarpıcı bir dönem sunmaya hazırlanan diziden birinci tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtım; hafızalara kazınacak aksiyon sahnelerinden ipuçları verdi.

Sokağın Çocukları Tanıtım Fragmanı

Direktör koltuğunda Sıfır Bir’in yönetmeni Kadri Beran Taşkın‘ın oturduğu Sıfır Bir Yapım imzalı ‘Sokağın Çocukları’ yeni döneminde gerçekçi karakterleriyle yesyeni hata öykülerini izleyiciye aktaracak. Heyecanla beklenen dizinin yeni sezonu 8 Temmuz‘da sadece BluTV‘de!

• Behzat Ç. geri dönüyor