Sophia Thomalla neden Wimbledon'da yoktu?

semaver

New member
Zverev sorunları ortaya çıkarıyor

Wimbledon'da neden Sophia Thomalla değildi?

02.07.2025 – 12:34 tarihinde güncellendiOkuma Süresi: 2 dakika.

Sophia Thomalla: Alexander Zverev ile birlikte.

Resmi büyütmek

Sophia Thomalla: Alexander Zverev ile birlikte. (Kaynak: ImaGo/Ulrich Hufnagel)

Alexander Zverev Wimbledon'da erken ayrılır ve maalesef psikolojik stres altında ortaya çıkar. Tüm bunlarla değil: kız arkadaşı Sophia Thomalla.

Üçüncü Alexander Zverev, şu anda dünya sıralamasında 72. sırada yer alan Wimbledon'daki Grand Slam'da Fransız Arthur Rinderknech'e kaybetti. Bundan sonra Zverev endişe verici bir röportaj yaptı.

“Genellikle hayatta birçok zorluk yaşadım. Hiç bu kadar boş hissetmedim,” dedi 28 yaşındaki bir basın toplantısı sırasında depresif. “Sadece yaptığım her şeyin sevincinden yoksun. Bu mutlaka tenisle ilgili değil.”

Kız arkadaşı Sophia Thomalla ne basın toplantısında ne de turnuvanın kendisinde değildi. Moderatör aksi takdirde tenis yıldızını düzenli olarak destekler. “Bild” raporu olarak, Zverev'in maç sırasında ortamına göre Thomalla Londra'da değildi. Ekibin bilgilerine göre, 35 yaşındaki şu anda Almanya'daki reklam kayıtlarına bağlı. Buna ek olarak, muhtemelen turnuvanın bitiminden sonra gerçekleşmesi gereken tatili birlikte planlıyor.

Halle'deki (Westphalia) tenis turnuvasında Thomalla Zverev, yarı finallere eşlik etti. Birkaç gün önce, Stuttgart'ta şampiyonluk için savaşmıştı, ancak varlığı olmadan. Bu istasyonlar Wimbledon'daki Çim Kupası için ideal elbise provası olarak kabul edilir.

Zverev'in basın toplantısındaki açıklamaları, profesyonel sporcunun şu anda ne kadar kötü olduğu hakkında bir fikir veriyor. “Bazen dışarıda kendimi çok yalnız hissediyorum. Zihinsel sorunlarım var” dedi. “Hangi insanların bana sevinç getirdiğini, beni motive ettiğini” anlamak zorunda kaldı. Onu en mutlu eden kişi dört yıllık kızıdır. “Genellikle tam tersi olmalı, enerjinizi vermek zorundayım, seni mutlu etmeliyim ve tersi değil. Olamaz,” dedi 28 yaşındaki. Thomalla'dan bahsetmedi. Zverev, Temmuz ayı sonunda Kanada'da gerçekleşecek olan ustalara cevap bulmak istediğinden emin oldu.

Sophia Thomalla ve Alexander Zverev, Ekim 2021'den beri resmen bir çift oldular. Arkadaşlarla tanışmışlardı. İkili, ilk bakışta bir aşk olmadığını, ancak ilişkiyi yavaş yavaş geliştirdiğini birkaç kez vurguladı.