“Stratejiniz sizi seçim yenilgisine götürdü”

Abel

New member
Masseria’daki Forum’da Bruno Vespa ile röportaj yapan Giorgia Meloni, Pd sekreteri Elly Schlein’a filtresiz saldırıyor ve sağa yönelik otoriterlik suçlamalarını ele alıyor

İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 9 Haziran 2023

Otoriterlik dersi Giorgia Meloni. “Demokrat Parti’nin yeni rotası, onları seçim yenilgisine götüren stratejiyle dümdüz gitmekse, onlara stratejilerini değiştirmelerini söyleyecek kimsem yok. Böyle devam ederlerse ben de mutlu olurum ». Bruno Vespa ile röportaj Çiftlik evinde forumbaşbakan, Demokrat Parti’nin ve her şeyden önce sekreterinin benimsediği yeni politikaya filtresiz bir şekilde saldırdı. Elly Schlein. İşte keskin beyanın devamı gelir.

Demokrat Parti’nin yenilgisi üzerine

Aradaki farktan (tekrar) başlayarak muhalefet ve sansür, Giorgia Meloni, Nazareno sekreterine karşı devam etti: «Endişenizin (hükümetin sözde otoriterliğiyle ilgili, ed) araçsal değil, gerçek olduğunu biliyorum. İşte bu yüzden seni rahatlatmak istiyorum. Merkez sağ her zaman özgürlüğü savunur ailelerin ve işletmelerin, İtalyanların inandıklarını hariç tutuyorum otoriterlik suçlamaları. Kurallarımız, tedbirlerimiz ve ayrıca suçlamaların geldiği kürsü, yani bir Cumhuriyet bakanının Kitap Fuarı’nda kendi kitabını sunmasını engelleyenleri savunanlardan, Seçim yenilgisine Pd (son seçimlerde, ed)».

Meloni parmakla işaret ediyor

«Beceriksiz bir hak bekleniyordu, gösterilemez, izole edilmiş, kim birçok yanlış adım atmış olabilir. Bu olmadı ve otoriter bir hakkın anlatısına odaklananların başka bir sorunu var: anlatılarını yeniden düşünmek».