Süper bonus, Meloni için en uzun gün ve Cav’ın bir başka sürpriz hamlesi

Abel

New member
Superbonus’un çok hassas konusu, Palazzo Chigi’deki taraflarca ele alınacak: Meloni için en uzun gün ve Cav’ın bir başka sürpriz hamlesi

İle ilgili Giampiero Casoni Yayınlanan 20 Şubat 2023

Superbonus için bugünün habercisi Giorgia Meloni için en uzun gün onuncu ile Cav’dan sürpriz hamle herkesi yerinden eden: Hükümet ve şirketler arasında beklenen toplantı görüldü Silvio Berlusconi, başbakanın çalışmalarını “savunuyor” çok hararetli tartışmalara yol açan ve risk taşıyan önlemin sıfırlanması konusunda 100.000 işçi ve 30.000 işyeri iflas etti.

Dün Meloni, %110 süper ikramiye kararını savunmak için sosyal medya aracılığıyla müdahale etti.

Süper bonus, Meloni için en uzun gün

Ona göre bu önlem, 16 Şubat’ta süngere darbe öncesi olduğu gibi “her İtalyan’a 2 bin avroya mal oldu ve bunu Devlet harcadığında hiçbir şey bedava değil”. Ve süper bonus kredilerinin “toplam maliyeti” karşılığında “Şu anda 105 milyar euro” “kendi” CDM’sinin çalışmalarını savunmuştu.

Sonra açıkladı: “Aradık. maalesef kontrolden çıkmış bir durumu düzeltmek içinöngörülemeyen ve çok ağır sonuçlara sahip”, “Dedim, tekrar ediyorum, ortak niyetlerle doğdum ama hangisiydi?” o kadar kötü yazılmış, o kadar kötü yapılmış ki, çok büyük bir dizi sorun doğurdu. bugün miras aldığımız ve çözmeye çalışmakla yükümlüyüz”.

Berlusconi: “Gerekli ve kaçınılmaz”

İyi ama çok iyi değil sendikalar, işletmeler, muhalefet ve Forza Italia’nın yükselişiyle. Gerçekten de, Forza Italia hayır, ya da en azından artık değilSürpriz yapmayı seven biri olan Silvio Berlusconi’nin birdenbire Meloni hükümetinin müdahalesiyle anlaştıonu tanımlamak “haklı ve kaçınılmaz”. Cav, bir Facebook gönderisinde şunları yazdı: “Kategoriler arasında kargaşa yaratan ve neden olan Süper Bonus konusuyla ilgili olarak. Meclis gruplarımızdan da tepkilerBunun benimsenen bir önlem olduğunu hatırlatmak isterim. Conte Hükümeti tarafındanhükümeti sürekli değişikliklere ve yorumlara tabi olan belirsiz yağmur bonusları bir iklime neden olmuştur. ilgili şirketler için sürekli belirsizlik“.