semaver
New member

1997'de Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin evlendi. Çift, 27 yıl sonra bu günü hatırlıyor ve fotoğraflarını Instagram'da yayınlıyor.
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin neredeyse 30 yıldır evliler. 17 Mayıs'ta çift, 27. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Aksiyon yıldızı, Instagram'da eşine dokunaklı sözler adadı ve kutlamadan iki fotoğrafı hayranlarıyla paylaştı.
Fotoğraflar 1997 yılındaki düğünden izlenimleri yansıtıyor. Resim galerisi, diğer şeylerin yanı sıra ikilinin düğün pastasını nasıl kestiğini gösteriyor. Düğün, Londra'daki The Dorchester Otel'de aile ve dostların katıldığı küçük bir törenle gerçekleşti.
O dönemde ikili, “People” dergisinin o döneme ait bir raporu anımsattığı üzere, o zamanlar dokuz aylık olan kızları Sophia'nın ebeveyniydi. Sophia çiftin birlikte ilk çocuğu. Düğünden bir yıl sonra kızı Sistine onu takip etti. Ailenin bebeği Scarlet Rose 2002 yılında dünyaya geldi.
Aile arada sırada çeşitli etkinliklerde bir araya geliyor. Ayrıca Sylvester Stallone, Jennifer Flavin ve üç kızlarının 2023'ten beri kendi realite şovları var: “The Family Stallone”. İkinci sezon bu yılın şubat ayında yayınlandı.
“Seni seviyorum. Sonsuza kadar biz!”
Sylvester Stallone neredeyse 30 yıl sonra bile Jennifer Flavin'den hâlâ memnun. 77 yaşındaki oyuncu, Instagram'da iki fotoğraf hakkında şunları yazdı: “Hayatımın aşkıyla 27 yıl.” Jennifer Flavin de Instagram'daki paylaşıma yorum yaparak şunları yazdı: “Seni seviyorum. Sonsuza dek biz!”
55 yaşındaki adam, düğün gününe ait fotoğrafları da yayınladı ancak düğün törenine ait fotoğraf bulunamadı. Fotoğraflar ikisini etkinliklerde ve tatilde gösteriyor. Gönderinin sağına tıklarsanız anlık görüntüleri görebilirsiniz.
“Yıldönümünüz kutlu olsun aşkım! 27 yıldır! 36 yıldır birlikteyiz!” yazdı. “Hayatta gerçek aşka ve harika çocuklara sahip olduğum için çok şanslıyım! Daha fazlasını isteyemezdim.”
Bu arada, 1997'deki düğün aksiyon yıldızının üçüncüsüydü. Stallone daha önce Brigitte Nielsen ve Sasha Czack ile evliydi.