Üçüncü kez evli olan eski-girl

semaver

New member
Kocası sığınakta göründü

Ex-Spice-Girl Melanie Brown üçüncü kez evlendi

05.07.2025 – 17:15Okuma Süresi: 1 dakika.

Mel B: Şarkıcı tekrar sunağın önüne adım attı.

Resmi büyütmek

Mel B: Şarkıcı tekrar sunağın önüne adım attı. (Kaynak: Fotoğraf Richard Shotwell/Invision/AP)

Zaten “korkutucu baharat” için üçüncü düğün, ama yine de kapsamlı bir şekilde kutlanmalı.

Melanie Brown'ın hayatında yeni bölüm. Mel B kısaltması olarak bilinen eski Spice kızı iki kez boşandı. Şimdi 50 yaşındaki evliliğe üçüncü bir şans verdi ve Londra'daki St. Paul Katedrali'ndeki sunağın önüne tekrar adım attı.

Cumartesi günü Brown, 13 yaşındaki ortağı Rory McPhee ile evlendi. Resimlerde, şarkıcının eski kuaförünün Kilt'teki Katedral'e nasıl geldiği görülebilir. Londra Şehri Merkez Kilisesi'nde, o zamanlar Prens Charles ve Prenses Diana zaten evet demişti.

Tören için Melanie Brown, bölünme, uzun tren ve basit, şeffaf bir peçe üzerinde perlendails bulunan beyaz bir elbise seçti.

Eski bant meslektaşı Emma Bunton, uygun başlıklı pembe elbiseye geldiğinde görüldü. Ortağı Jade Jones ve oğlu Beau eşlik etti. Spice Girls'in diğer üyelerinin yerinde olup olmadığı belirsizdir.

“Günlük Ayna” Tabloid'in bildirdiği gibi, kapsamlı bir şekilde kutlanmalıdır. Buna göre, parti en yüksek Londra yüksek dereceli bir parçadaki bir restoranda yükselecek.

Korkunç Spice'in ilk evliliği, Melanie Brown'un bir zamanlar çağrıldığı gibi 1998'den 2001'e kadar düzenlenen dansçı Jimmy Gulzar ile evlendi. Brown'un kızı Phoenix Chi ilişkiden çıktı. 2007'de bir düğün, düğünden on yıl sonra sona eren müzik yapımcısı Stephen Belafonte ile birlikte geldi. Brown'un Madison adında başka bir kızı var.