Yaralı Alphonso Davies “sinir bozulması” hakkında konuşuyor

Beykozlu

New member
“Bir çöküş vardı”

Yaralı Bayern Star Duygusal Video Yayınladı

06.05.2025 – 10:54Okuma Süresi: 2 dakika.

Alphonso Davies: Kanada'nın ciddi bir yaralanma ile uğraşması gerekiyor.

Resmi büyütmek

Alphonso Davies: Kanada'nın ciddi bir yaralanma ile uğraşması gerekiyor. (Kaynak: Image/Joeran Steiniek)

Bir aydan fazla bir süredir Alphonso Davies, FC Bayern oynarken yaralanmayı izlemek zorunda kaldı. Hayranlarını bir video projesinde kareye geri götürür ve içindeki bazı ayrıntıları böler.

Mart ayında Alphonso Davies çapraz bağı yırttı. O zamandan beri, her şey Bayern Star için geri dönüşüyle ilgiliydi. Zaten bir operasyon, fizyoterapi ve rehabilitasyon şimdi son birkaç hafta hakkında derin bir fikir veren tam sırtın günlük yaşamını belirledi. YouTube kanalındaki bir videoda, sakatlıktan birkaç hafta sonra bildirdi. Video, “Dün gece zordu. Zihinsel bir döküm yaptım. Neler olduğunu bilmiyorum” diyor.

Kanadalı 30 Mart gecesi, “Gözyaşları içinde kırıldı” ve “paniklendi” gösteriyordu. Aynı anda derin bir nefes alan Davies, “Yaptığım şeyle mücadele etmek zorunda kaldım,” diye devam etti Davies: “Umarım, diğer birçok kayıp takip etmeyecek.”

Daha uzun bir süre sonra birkaç istisna çatışmasından oluşan sözde vlog (video blogu), Davies ayrıca ilk adımlarının zamanında ve evden anlarda fikir verir. Videolarda, nişanlısı gibi arka planda diğer insanlar da duyulabilir.

Videonun bitiminden kısa bir süre önce 30 Mart akşamı bir günlük güncelleme verir. Davies bir fizyo birimini ve topuktaki ağrısını anlatır. “Hiçbir ilerleme görmüyorum,” diye itiraf ediyor 24 yaşındaki çocuğu ve konuşmaya devam ediyor. Davies “sıkıcı” videolar için özür diliyor, ama: “Gerçekten çok fazla şey yapmıyorum. Fizyoya gidip eve geliyorum.” Ayrıca, boş zamanlarında şu anda planladıklarını açıklıyor: “Piyano çalmayı öğrenmek, zinde olmayı, Almancamı geliştiriyor.”

Davies, ülkenin ABD'ye karşı lig düellounun bir parçası olarak sağ dizini yaraladığında Kanada milli takımıyla seyahat ediyordu. Bir anlaşmazlık gelişti. Sadece Münih'te yapılan bir soruşturma çapraz bağ yırtığı teşhisi olduğundan, daha önce Kanada'nın kaptanı Kaliforniya'dan Almanya'ya uzun dönüş uçuşunu tamamlamıştı. Münih CEO'su Jan-Christian Dreesen, Kanada'nın yasal adımlarla ilişkisini tehdit etmişti.

T-online bilgilerine göre, FC Bayern'in yaklaşık yedi aylık bir kesinti yapması bekleniyor. Bu, Davies'in sadece Ekim'de ekibe geri döneceği anlamına gelir.