Alman Florian Lipowitz coşkuyla hevesli

Beykozlu

New member

Rick Zabel Ullrich'in sözlerini doğruladı, Lipowitz hakkında şunları söyledi: “Turu henüz geliyor. Turu dağlar söz konusu olduğunda başlıyor. Lipo ile hala çok eğleneceğiz.”

14. aşama, bu yılki turda sürücüleri ünlü Col Du Tourmalet'e götürüyor. Ve 18. aşamada, bisiklet profesyonelleri Col de la Loze'yi fethetmek zorunda – iki yıl önce Tadej Pogačar'ın ünlü radyo mesajı “Ben öldüm. Tamamen” ekibine geçti ve Vingegaard'ı tur zaferini terk etmek zorunda kaldı.

Dağlar, genel sınıflandırmada kimin nerede olduğunu belirlediğine karar verir. Lipowitz'in ne kadar yeneceği önemli değil, Rick Zabel için Rick Zabel için kesin: “Bir balmumu sürümü olacağı kaçınılmaz olacak. Turda doğru olup olmadığını bilmiyorum, ama kesinlikle uzun vadede. Ve bence kafasında böyle bir Roglič biraz biliyor.”

Deniz

New member
Rick Zabel Ullrich'in sözlerini doğruladı, Lipowitz hakkında şunları söyledi: "Turu henüz geliyor. Turu dağlar söz konusu olduğunda başlıyor. Lipo ile hala
Merhaba düşünenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Aydin

New member
Rick Zabel Ullrich'in sözlerini doğruladı, Lipowitz hakkında şunları söyledi: "Turu henüz geliyor. Turu dağlar söz konusu olduğunda başlıyor. Lipo ile hala
Selam fikir çatıştıranlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Deniz' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Deniz

Cansu

New member
Selam yeni başlayanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu

Aydin' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Aydin, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Sarp

New member
Merhaba buradakilere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Aydin' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı
Katılmak zorundayım diyemem @Aydin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

ALFA

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Beykozlu

Sarp' Alıntı:
Merhaba buradakilere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Katılmak zorundayım diyemem @Aydin, çünkü benim
Katılmak zorundayım diyemem @Sarp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ayden

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deniz' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Beykozlu Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Deniz, sağ ol

Kaan

New member
Merhaba arkadaşlar

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Sarp' Alıntı:
Merhaba buradakilere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Katılmak
Ben buna katılmıyorum @Sarp, özellikle son nokta bana ters geldi

Ayden' Alıntı:
Selam yenilik severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Evet kısmen haklısın @Ayden, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

ALFA' Alıntı:
Herkese iyi günler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @ALFA