“Beetle” patron hırsızlıktan sonra Kakadu heykeli tutuluyor

Beykozlu

New member
“Kakadu'yu geri istemiyorum”

Bayern Stars'ın Hırsızlığı: Restoran Bossu kendini ifade ediyor

11.05.2025 – 12:29Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 1061914091

Resmi büyütmek

Bayern Master Shell ile yıldız. Bundan önce, tanıması da kolay: Kakadu. (Kaynak: imago/güzel sporlar/wunderl/imago)

Çalınan bir Kakadu heykeli Bayern'in usta kutlamasında heyecan yarattı. Şimdi sahibi konuştu – ve oyunu Bayern'e miras bıraktı.

FC Bayern'in coşkulu usta kutlamasının ortasında, meraklı bir yıldız patlaması: Münih sahne restoranından “Käfer” den küçük bir porselen kakadu, kendisini kutlamaların merkezine sessizce ve gizlice koydu ve şimdi kulüp için kalıcı şanslı takılar haline geldi.

Restoran şefi Michael Käfer “Bild” i Kakadu'nun “olabildiğince uzun süre Bavyera ile kalması” gerektiğini söyledi. Şanslı olabilir ve kulübün yakında daha fazla unvan kazanmasına yardımcı olabilir.

Minyatür figür, geçen Pazar günü “Sofa” Şampiyonası'na partiden sonra takım tarafından alındı. Käfer şöyle dedi: “Sadece inanılmaz derecede iyiydiler ve eğlendiler. Güzel bir şey – eğlendiler ve sonra onlarla aldılar.” Ona göre, sanat nesnesi yaklaşık 1000 avro değerindedir.

Yine de Käfer vurguladı: “Kakadu'ya geri dönmek istemiyorum”. Aksine, bu antrenör Vincent Kompany ve ekip mutluluk getirmelidir. Käfer, Bavaria'nın spor direktörü Max Eberl'in kararı hakkında mektupla bilgi vereceğini açıkladı. Hikaye onu “inanılmaz gurur duyuyor” dedi.

Kakadu'yu onlarla alan herkes belirsizliğini koruyor. Dernek, istek üzerine herhangi bir isim vermek istemedi. Ortak koç Aaron Teşekkürler, söylendiği gibi “ana şüpheli” olarak kabul edilir. İngiliz göz kırpmasıyla tepki verdi: “Hiçbir şey bilmiyorum. O sadece arkadaşım.”

Resmi şampiyona töreninde, kuş büyük görünüşüne sahipti: Vincent Kompany, heykelciyi daha önce Thomas Müller tarafından yerleştirilip yükselttiği podyuma koydu.

Gökyüzü uzmanı Lothar Matthäus arka planı açıkladı: Kakadu, “böcek” i kutlarken maskot haline geldiğini ve daha fazla uzatmadan götürüldüğünü çok iyi gelmişti. Kompany daha sonra geri getirileceğine söz verdi. Ama muhtemelen olmayacak.