Beykozlu
New member

Genişletilmiş teknik direktör Julian Nagelsmann, Milletler Ligi'ndeki Final Four'a iki yeni başlayan aday gösteriyor. T-online uzmanı Stefan efdenberg ve Nagelsmann'ı zor bir karar için övüyor.
Eski Uluslararası Stefan Effenberg, Tom Bishop'un uluslar liginde Alman milli takımının yaklaşan uluslararası maçları için şaşırtıcı adaylığını memnuniyetle karşıladı. Diyerek şöyle devam etti: “TSG Hoffenheim'ın zayıf bir sezonunda, çıkıntı yaptı ve sürekli iyi performanslara sahip birkaç kişiden biriydi. Bu bakımdan randevusu hiçbir yerden çıkmıyor, ancak hak ediyor.” Effenberg ayrıca şunları not ediyor: “Şimdi kendisini Milli Takım için Ulusal Takım Ligi'nde daha büyük bir aşamada gösterebilir. 19 yaşındaki piskopos yaz aylarında Alman plak şampiyonu ile oynayacak.
Effenberg, Nagelsmann'ın kararını destekliyor: “Ayrıca Stuttgart Nick Woltemade ve Deniz Undav'ın adaylıkları kesinlikle anlaşılabilir ve mantıklı” diyor Efenberg (32 rekabetçi oyun, 16 gol, 16 gol 2024/25) gelişimini vurguluyor: “Geçtiğimiz sezonda ulusal ekip için büyük bir adım attı,” Düzenli olarak güçlü bir adım attı, “Düzenli olarak arttı, 31, 3/1, ulusal olarak arttı, 3/1, 3/1, ulusal olarak güçlü bir adım attı,” da ulusal olarak güçlü bir adım attı. Ancak, “bir zayıflık aşamasından sonra tekrar doğru yolda.”
DFB ekibinde, kaleci Marc-André ter Stegen (FC Barcelona) ve sezon boyunca uzun süre yaralanan forvet Niclas Füllkrug (West Ham United). Nagelsmann, “onları bu şekilde geri getirmeyi doğru yapıyor. Şimdi onlara yardımcı olacak ve geri döndükten sonra en iyi formlarını bulmak için iyi olacak milli takım arkadaşlarıyla geri döndüler.”
Bu arada Effenberg, Nagelsmann'ın yukarıdaki Jamal Musiala (FC Bayern), Kai Havertz (FC Arsenal) ve Antonio Rüdiger'i (Real Madrid), yaralanmalarından sonra hala yapım aşamasında olan Antonio Rüdiger'i de anlayabilir. “Bu iki oyun, üçünü oyunun ilk dakikalarına vermek için uygun olamayacak kadar önemli.” Nagelsmann, kararı ne kadar zor verdiğini açıklamıştı. Effenberg, “üçü olmadan yapmaya devam etmenin kesinlikle doğru olduğunu vurguluyor. Nagelsmann kesinlikle ekip doktorları ve kulüplerle anlaşmış olacak ve kendisinin belirttiği gibi herhangi bir risk almayacak.”
Genel olarak, Effenberg, Nagelsmann'ın adaylık politikasından daha da etkileniyor: “Performans ilkesinin devam ettiği ve önce geldiği açıktır” diyor 56 yaşındaki Piskopos ve Woltemade manzaralı. “Ve tam olarak böyle olması gerekiyor.”