Francesca Michielin, Sanremo ve Hime Cut Look'daki deneyimini anlatıyor

Abel

New member
Francesca Michielin, Sanremo'daki bakışını eleştirerek tarzının arkasındaki seçimleri ortaya koyuyor.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 17 Haziran 2025, 06:47

Francesca Michielin geçtiğimiz günlerde Sanremo Festivali'ndeki deneyimini açtı ve provalar sırasında bir düşüşten sonra koltuk değneği ile sahneyi taktı. Dramatik olmasına rağmen, görünüşü ve saç kesimi tarafından uyandırılan istiridye kıyasla arka plana giren bir bölüm, Otto Cut. Şarkıcı, Giulia Salemi'nin podcast'ine katıldı, moda için yapmıyorum, sadece performansını değil, aynı zamanda görünüşünün halk üzerindeki etkisini de tartışmak için.

Francesca'nın stilistik seçimleri

Sohbet sırasında Giulia Salemi ilginç bir soru sordu: Halk Francesca'dan daha geleneksel bir görüntü bekliyor mu? Şarkıcının yanıtı açıktı: “Kasıtlı olarak basit bir görünüm sürdürmek istedim. 30 yılın gelişiyle beni telafi etmeye başladım. Kesin bir seçimdi”. Bu ifade, sanatçının kendisini uzlaşmadan nasıl ifade etmek istediğini ve özgünlüğünü kucakladığını vurgulamaktadır.

Japon Kesimi ve Kültür Sevgisi

Francesca, özel saç kesiminin büyük bir hayran olduğu Japon kültürüne bir övgü olduğunu açıkladı. “Birisi bana sordu: 'Ama kesim nerede?' Kesme ve makyaj seçimi kazara değildi, ancak başkalarının stereotiplerinden ve beklentilerinden uzaklaşma arzusunu yansıtıyor.

Halkın kıyafetleri ve beklentileri üzerine düşünceler

Ama planlara göre her şey gitmedi. Francesca, festival için seçilen kıyafetler hakkında çekinceleri olduğunu itiraf etti. “Bence son verim beklentilerime uygun değildi. Fittingin fotoğraflarını ve videolarını gördüm ve orada gördüklerim sahnede görünenlere karşılık gelmedi.” Dedi. Ona göre, stres ve duruş da dahil olmak üzere çeşitli faktörler, öngördüğü görüntüyü etkiledi. “Binlerce kez endişelendim ve evet, bana bir kompleks yarattı. Bence mükemmel olan işi savunmak istesem bile,” diye ekledi.

Halk için bir mesaj

Bu deneyim Francesca'nın önemli bir noktaya yansıtmasına neden oldu: eğer seyirci şarkısından daha fazla konuşursa, belki de işe yaramayan bir şey var. “Ben de sorumluluğum bir parçası var, ama sizi bakan ve yorum yapanların rolü üzerinde düşünmeye davet ediyorum. Görünüşün ötesine bakmalıyız.” Sanatçıların kamusal imajının daha derin bir analizini davet eden güçlü ve net bir mesaj.

Dedikodu ve eğlence dünyasından diğer merak

Dedikodu bağlamında, İtalyan müzik ve televizyon sahnesi her zaman canlıdır. Giulia de Lellis'in tanınmış bir tuzakçı ve erkek arkadaşı Tony Effe, yakın zamanda ilk kitabını yayınladı ve hayatı hakkında yayınlanmamış ayrıntıları ortaya koydu. Ünlülerin adasından dönen Mirko Frezza, geçmişini hapishanede paylaştı ve büyük merak uyandırdı. Sonunda Clara, podcast hamurundaki aşk deneyimlerinden bahsederken, Selvaggia Lucarelli Francesca Fagnani'nin seçimlerini eleştirerek bir tartışma ve tartışma iklimi yarattı.

Pop kültürü asla sürprizleri ve bükülmeleri ayırmayı bırakmaz. Bu heyecan verici hikayelerle ilgili daha fazla gelişme için bizi izlemeye devam edin.