Frederick Lau ciddi iddialarla ilgili yorum yapıyor

semaver

New member
Aşırı içki içip çıldırıyor musun?

Frederick Lau mafya iddiaları hakkında yorum yaptı

15 Kasım 2024 – 07:35Okuma süresi: 2 dakika

Frederick Lau: Aktör öfkesini mi kaybetti?

Resmi büyüt

Frederick Lau: Aktör öfkesini mi kaybetti? (Kaynak: IMAGO/Frank Hoermann/SVEN SIMON)

Frederick Lau geçen yıl görevi kötüye kullandığını itiraf etti ve alkol sorununu ortaya çıkardı. Aktör şimdi bir nüksetme yaşadı mı?

Ekim 2023'te Frederick Lau pişmanlık dolu yanını gösterdi. İsviçre medya portalı “Bluewin” ile yaptığı röportajda sağlıksız içki içme davranışını itiraf etti ve bu nedenle iki buçuk yıldır alkolden uzak durduğunu söyledi. O sırada Lau: “Benim için alkol aşırıydı. Ben sözde aşırı içiciydim.” Sarhoşken nasıl davrandığı sorulduğunda şöyle cevap verdi: “Önce mutlu ve eğlenceli, sonra pislik gibi.”

İkincisi tekrar oldu mu? “Bild” gazetesinde çıkan bir basın haberine göre, Frederick Lau'nun Yunanistan'da aşırıya kaçtığı söyleniyor. Olaylar, 7-10 Kasım tarihleri arasında Eagles Yardım Kulübü etkinliğinde meydana geldi. Olaya alkolün de karıştığı söyleniyor. Görgü tanıklarının ifadelerine dayanan ifadeye göre Lau, diğer konuklarla kavga etti ve onları dövmekle tehdit etti. Bir kaynak, Lau'nun “korkunç davranışının” bir “konuşma konusu” haline geldiğini bildirdi.

Lau iddialar hakkında ne diyor? Oyuncu avukatlarının cevap vermesine izin veriyor. İddiaları reddederek şunları söyledi: “Burada söz konusu yardım galası sadece davetlilere açık olan özel bir etkinlikti. Müvekkilimiz de oyuncu sıfatıyla değil, konuk olarak yer aldı. Dolayısıyla bu galanın hiçbirisi değildir. Müvekkilimizin alkol tüketip tüketmediği ve ne kadar alkol tükettiği kamunun işidir.”

Meraklı: Mafya saldırılarını ve Frederick Lau'nun şüpheli davranışlarını inkar etmiyorlar. Bu açıklama, Lau'nun konuk olarak istediğini yapabileceği ve film yıldızı rolünde yalnızca kurallara uyması gerektiği anlamına mı geliyor? Özellikle yardım galasının özel bir etkinlik olduğu iddiası kendine özgü olduğundan. Yalnızca hafta sonu boyunca Yunanistan'da hayır işleri için 360.000 avro tutarında bağış toplandı.