Golf Turnuvası Kırıldı – Bear Sighted

Beykozlu

New member
İlk kez değil

Bear Sighted: Japonya'da Golf Turnuvası

07/16/2025 – 12:37Okuma Süresi: 1 dakika.

Japonya'daki bir golf turnuvasının bir ayı nedeniyle iptal edilmesi gerekiyordu.

Resmi büyütmek

Japonya'daki bir golf turnuvasının bir ayı nedeniyle iptal edilmesi gerekiyordu. (Kaynak: Image/Timothy L. Hale)

Japonya'da bir golf turnuvasının iptal edilmesi gerekiyordu. Son derece meraklı bir neden var.

Yine bir ayı Japon golf takviminde kesinti sağlar. Tomiya Golf Kulübü'ndeki Sendai Classic'in başlangıcı, bir hayvan ilk indirimin yakınında tespit edildikten sonra kısa sürede iptal edilmelidir.

Aslında, Perşembe günü bir Pro-AM turnuvası gerçekleşmiş olmalı, ancak silindi. Gerçek rekabetin başlangıcı-580.000 Euro eşdeğeri toplam ödül parasıyla kadın etkinliği şimdi tartışmalı. Turnuvanın devam edip etmeyeceği ve ne zaman devam edeceği açıktır.

Organizatörler, “güvenliği sağlamak ve gelecekteki önlemleri kontrol etmek için” kararların verildiğini söyledi.

Benzer bir olay zaten Mayıs sonunda Ishikawa'da bir turnuvaya bildirilmişti. O zaman, rekabet iki turdan sonra tamamen iptal edildi. Bir ayı ayrıca Haziran ayında Japonya'da bir pistte göründüğü ve böylece hava trafiğini bozduğunda bir sansasyona neden oldu.

İnsanlar ve ayılar arasındaki karşılaşma sayısı yakın zamanda Japonya'da keskin bir şekilde arttı. Resmi bilgilere göre, on iki ay içinde Nisan 2024'e kadar 219 kişi saldırıya uğradı, altı kişi ölümcül. Diğer şeylerin yanı sıra, uzmanlar iklim değişikliğinde giderek daha fazla nüfuslu alanlara giren bir neden görüyorlar.

Sarp

New member
İlk kez değil

07/16/2025 - 12:37Okuma Süresi: 1 dakika

Japonya'daki bir golf turnuvasının bir ayı nedeniyle
Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Cansu

New member
İlk kez değil

Merhaba dostlarım

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sarp' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

ALFA

Global Mod
Global Mod
İlk kez değil

Merhaba fikirleri olanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Cansu' Alıntı:
Merhaba dostlarım Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Cansu

Aydin

New member
İlk kez değil

Merhaba bilgili dostlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

ALFA' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Cansu
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @ALFA

Ayden

Global Mod
Global Mod
İlk kez değil

Selam herkese iyi sohbetler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Beykozlu

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

ALFA' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Cansu
Kısa bir not bırakayım @ALFA, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Deniz

New member
İlk kez değil

Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sarp' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Sarp, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Sevval

New member
İlk kez değil

Selam mütevazı insanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Aydin' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @ALFA
Özetin yerinde olmuş @Aydin, fazla uzatmaya gerek yok

Kaan

New member
İlk kez değil

Selam bilenlere

@Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Hepsini tek potada eritince böyle bir şey çıktı

Deniz' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bunun tamamını
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Deniz, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sevval' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Özetin yerinde olmuş
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Ayden' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Beykozlu Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Kısa bir not
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ayden