Lecco'nun dijital meclis üyesi skandaldan sonra istifa ediyor

Abel

New member
Lecco'da meclis üyesi ve siber zorbalığa karşı aktif olan Alessandra Durante, sahte bir profil kullanarak bir vatandaşa hakaret etti.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 1 Temmuz 2025, 11:55

Lecco Aile ve Dijital Eğitim Meclis Üyesi, Alessandra sırasındaYanlış bir profil kullanarak bir vatandaşa sosyal medyada hakaret ettikten sonra istifa etti. İşte olanlar.

Lecco, Dijital Meclis Üyesi'nden istifa ediyor: Sosyal medyada sahte bir hesapla hakaret etti

Alessandra sırasında Lecco'nun aile ve dijital eğitimi için meclis üyesibir skandalın merkezinde sona erdi.

Aslında kadınYanlış hesap “Anonim 582“Bir vatandaşa hakaret etmek ve belediye yönetimini savunmak için. Söz konusu vatandaş, yaya yolunda kötü karoların varlığını bildirmiş ve yönetimi müdahale etmeye davet etmişti. Durante, sahte profille, kendini hakaretlere bırakın,”Sadece mantıklı olduğunu hissetmek için yazı yazıyor“,” Üçüncü sınıf öğrencisi tartışmalarıyla. “ Maskelemeden sonra Alessandra Durante istifasını verdi ve özür diledi.

Lecco, dijital meclis üyesinin mazeretleri

Alessandra Durante, istifayı Merkez -sol ve sonra Belediye Başkanı Mauro Gattinoni'ye sundu. Olanlar için özür diledi: “Bu bir görev Çok otoriter ve kaba bir şekilde yanıt verdiğim, ayrıca personele inen ve bir grup içinde anonim olarak yaptığım bir vatandaşa karşı kamuoyu mazeretleri yapıyorum Facebook bir bakım müdahalesinin geldiği bir yazı altında. Herhangi bir gerekçe getirmiyorum. Bir süredir benimle çalışan tüm vatandaşlardan da özür dilerim, çünkü sosyal arenadan sınırlı veya elenecek şekilde analiz ettiğimiz davranışlara tam olarak düştüler. “