semaver
New member

RTL, İncil'deki “Çile” gösterisi için havarileri sundu. Bazıları pop dünyasından geliyor, bazıları orman kampı deneyimine sahip.
27 Mart'ta RTL, İsa'nın müzikali “The Passion”ı gösterecek. Yayıncı, Kutsal Kitap gösterisine katılacak diğer yıldızları üç hafta önceden duyurdu. Bu yıl halk müziği yıldızı Stefanie Hertel ve TV sunucusu Mola Adebisi çok ünlü bir öğrenci grubunun parçası olacak.
Ayrıca pop şarkıcısı Joey Heindle, pop şarkıcısı Vincent Gross, profesyonel dansçı Zsolt Sándor Cseke, şarkıcı Linda Teodosiu, model Larissa Marolt, RTL sunucusu Bella Lesnik, aktris Lisa Küppers ve sirk sanatçısı René Casselly de havari olarak yer alıyor.
Mola Adebisi, Joey Heindle ve Larissa Marolt ile birlikte katılımcılardan bazıları RTL orman şovu “Ben bir yıldızım – çıkarın beni buradan!” deneyimine sahip. Bilindiği üzere Yahuda'yı aktör Jimi Blue Ochsenknecht, Peter'ı ise GZSZ yıldızı Timur Ülker canlandıracak ve on iki havariyi tamamlayacak.
Diğer önemli aktörler de yavaş yavaş tanınmaya başlandı. Sunucu ve müzisyen Ben Blümel İsa olarak görülecek. Romalı vali Pontius Pilatus olarak Francis Fulton-Smith'in İsa'yı ölüme göndermesi gerekiyordu. Nadja Benaissa, Maria rolünü üstleniyor. Hannes Jaenicke anlatıcı olarak görev yapacak. RTL geçtiğimiz günlerde suçlu Barabbas rolündeki Martin Semmelrogge'nin halefinin kim olması gerektiğine dair öneriler topladı.
“Tutku”nun arkasında bu var
“Çile”de İsa'nın İncil'den çektiği acının öyküsü, ünlü pop şarkılarıyla modern bir versiyonda sahneleniyor. RTL etkinliği 27 Mart'ta gösterecek. Gösterinin Almanya prömiyerini iki yıl önce Ruhr bölgesi şehri Essen'de kutladıktan sonra, bu yıl sahne Hessen şehri Kassel oldu.
Paskalya 2022'den önceki Çarşamba akşamı “The Passion” Almanya'da ilk kez RTL'de bir TV etkinliği olarak gösterildi. Şarkıcı ve müzikal aktör Alexander Klaws, Essen'in Burgplatz'ında İsa rolünü üstlendi; Thomas Gottschalk anlatıcıydı; diğer roller ise aktörler Mark Keller (Judas), Henning Baum (Pontius Pilatus) ve şarkıcı Ella Finite (Maria) tarafından üstlenildi.
“Tutku” televizyonda milyonlarca izleyiciye ulaştı ve büyük bir tartışma konusu oldu. Başlangıçta 2023 için planlanan yeni baskısı 2022 sonbaharında iptal edildi. Passion formatı 2011'den beri Hollanda'da düzenli olarak yayınlanıyor.